Википедија:Уредувачки натпревари/Градови во Европа/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Александров Кујавски 1 1 2 4
Радомско 3 3 4 10
Воѓислав Слонски 3 3 3 9
Остроленка 4 4 4 12
Швјентохловице 1 1 1 3
Прушков 3 3 4 10
Елк 3 4 4 11
Бјала Подласка 4 4 4 12
Згјеж 1 1 2 4
Бенѓин 4 3 4 11
Пјекари Шлонске 2 2 3 7
Пулави 4 3 4 11
Швидњица 3 3 4 10
Тчев 4 4 5 13
Тарновске Гури 5 4 5 14
Легионово 3 3 3 9
Мјелец 4 4 4 12
Белхатув 1 1 1 3
Жори 2 2 3 7
Ломжа 5 4 5 14
Стараховице 3 3 3 9
Лешно 3 3 3 9
Сталова Вола 2 2 3 7
Томашув Мазовјецки 1 1 2 4
Замошќ 4 4 4 12
Познањ 8 7 8 23
Пшемишљ 6 5 6 17
Денизли 0 0 0 0
Малатија 0 0 0 0
Самсун 0 0 0 0
Бурса 0 0 0 0
Адана 0 0 0 0
Одрин 7 7 7 21
Чанаккале 0 0 0 0
Маниса 0 0 0 0
Текирдаг 5 4 5 14
Конија 0 0 0 0
Ќутахија 0 0 0 0
Измир 0 0 0 0
Кохтла-Јарве 4 4 8
Вилјанди 4 3 3 10
Раквере 2 2 2 6
Марду 3 2 3 8
Силамае 4 3 3 10
Куресаре 4 4 4 12
Виру 2 2 2 6
Клуж-Напока 9 9 9 27
Констанца 6 5 5 16
Брашов 5 4 5 14
Плоешт 5 5 5 15
Браила 3 3 3 9
Галац 5 4 5 14
Талин 8 6 8 22
Орадеја 5 5 5 15
Бакау 4 4 4 12
Арад 5 4 4 13
Питешт 2 2 2 6
Салигорск 1 1 1 3
Сараево 9 9 9 27
Мостар 5 5 5 15
Травник 4 4 4 12
Градишка 4 4 4 12
Грачаница (Босна и Херцеговина) 2 2 2 6
Лукавац 1 1 1 3
Тешањ 3 2 3 8
Велика Кладуша 4 3 3 10
Сребреник (град) 3 2 2 7
Теслиќ 2 2 2 6
Градачац 3 3 3 9
Високо 5 5 5 15
Завидовиќи 2 2 2 6
Прњавор 3 3 3 9
Ливно 4 4 4 12
Лакташи 3 2 2 7
Калесија 1 1 1 3
Бугојно 2 2 2 6
Томиславград 2 2 2 6
Жепче 1 1 1 3
Вкупно