Википедија:Уредувачки натпревари 2021/Статистика

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Во текот на 2021 година се одржале уредувачки натпревари на следните теми:

  1. Википедија:Уредувачки натпревари/Диносауруси; и
  2. Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2021.

Учесници[уреди извор]

Број Маратон Учесници
1. Диносауруси Тиверополник, Pta345MK, VejsBejs, Kiril Simeonovski (Ж), Ehrlich91 (Ж), Инокентиј (Ж)
2. СИЕ Пролет 2021 Тиверополник, Chnitke, P.Nedelkovski, NatalijaN993, Pta345MK, Visem, Kiril Simeonovski (Ж), Ehrlich91 (Ж), Инокентиј (Ж)
3. ??? Kiril Simeonovski (Ж), Ehrlich91 (Ж), Инокентиј (Ж)
4. ??? Kiril Simeonovski (Ж), Ehrlich91 (Ж), Инокентиј (Ж)
5. ??? Kiril Simeonovski (Ж), Ehrlich91 (Ж), Инокентиј (Ж)
  • (Ж) — член на жири-комисија

Статистики[уреди извор]

Мерка Опис Натпревар Резултат
Создадени статии вкупен број на создадени статии на Википедија Диносауруси 184
СИЕ Пролет 2021 253
??? 0
??? 0
??? 0
Вкупно 437
Подобрени статии вкупен број на подобрени постоечки статии на Википедија Диносауруси 1
СИЕ Пролет 2021 3
??? 0
??? 0
??? 0
Вкупно 4
Создадени предлошки вкупен број на создадени предлошки на Википедија Диносауруси 0
СИЕ Пролет 2021 0
??? 0
??? 0
??? 0
Вкупно 0
Подобрени предлошки вкупен број на подобрени предлошки на Википедија Диносауруси 0
СИЕ Пролет 2021 0
??? 0
??? 0
??? 0
Вкупно 0
Вклученост на заедницата вкупен број на различни учесници на натпреварите Вкупно 10

Поврзано[уреди извор]