Википедија:Уредувачки натпревари/1000 статии што секоја Википедија мора да ги има/евиденција/Uvtarex

Од Википедија — слободната енциклопедија
Uvtarex]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Бактерии 4 3 5 12 Подобрена статија
Археи 3 1 6 10 Подобрена статија
Вирус 10 10 10 30 Подобрена статија
Протисти 7 6 6 19 Подобрена статија
Овес 6 6 6 18 Подобрена статија
Банана 6 6 6 18 Подобрена статија
Пченица 5 5 5 15 Подобрена статија
Лимон 6 4 4 14 Подобрена статија
Мед 6 5 5 16 Подобрена статија
Вкупно