Википедија:Уредувачки натпревари/1000 статии што секоја Википедија мора да ги има/евиденција/19user99

Од Википедија — слободната енциклопедија
19user99]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Цивилизација 8 8 8 24 Нова статија
Фундаментализам 5 5 5 15 Нова статија
Дете 5 4 4 13 Нова статија
Жена 8 7 8 23 Подобрена статија
Маж 4 4 4 12 Нова статија
Фикција 5 5 5 15 Нова статија
Писменост 10 10 10 30 Нова статија
Хафез 7 6 6 19 Нова статија
Абу Нувас 4 4 4 12 Нова статија
Среден Исток 8 7 8 23 Нова статија
Ал-Газали 7 7 7 21 Нова статија
Калиграфија 8 8 8 24 Нова статија
Пирамиди во Гиза 6 6 6 18 Подобрена статија
Кирилица 6 6 6 18 Подобрена статија
Хомер 5 6 5 16 Подобрена статија
Убавина 6 5 5 16 Подобрена статија
Проза 3 3 3 9 Подобрена статија
Кула 3 3 3 9 Подобрена статија
Вкупно