Википедија:Уредувачки натпревари/1000 статии што секоја Википедија мора да ги има/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Прва светска војна 10 10 10 30 Подобрена статија
Симон Боливар 6 6 6 18 Подобрена статија
Абасидски Калифат 8 7 8 23 Подобрена статија
Дамаск 9 9 9 27 Подобрена статија
Царство Мали 3 3 3 9 Нова статија
Културна револуција 7 6 6 19 Нова статија
Јужна Кореја 10 10 10 30 Подобрена статија
Абрахам Линколн 8 8 8 24 Подобрена статија
Самоубиство 10 10 10 30 Нова статија
Партенон 6 6 6 18 Нова статија
Омар 9 9 9 27 Нова статија
Трет Рајх 9 8 9 26 Подобрена статија
Марко Поло 5 4 5 14 Подобрена статија
Статуа на Слободата 6 5 5 16 Подобрена статија
Арапско-израелски конфликт 9 10 10 29 Подобрена статија
Техеран 9 8 8 25 Подобрена статија
Мојсеј 4 4 4 12 Подобрена статија
Апостол Павле 9 9 9 27 Подобрена статија
Мека 9 8 8 25 Подобрена статија
Дубаи 10 10 10 30 Подобрена статија
Кејптаун 9 8 8 25 Подобрена статија
Вкупно