Википедија:Уредувачки натпревари/Статии по години по области/Евиденција за втора седмица

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Тука се води евиденцијата за објавени статии во текот на втората седмица, 25 април- 1 мај 2022.

На местото „Наслов на статија 1“ пишете го името на статијата и кај полето [[Корисник: ]] допишете го вашето корисничко име.

Како пример се зададени по две полиња за статии, но може да додадете онолку полиња колку што имате објавено статии. Додавањето на полиња е со користење на ! а потоа додавање на | [име на статија]. После секои три | следува ! за нови полиња.

Евиденција[уреди извор]

корисник:Viktor Borojevic
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Бомбашки напад во Гечо во 2008 година 8 7 0
Petar Barsa
Статија Ж1 Ж2 Ж3
1815 во музиката 6 8 3
1721 8 10 5
1816 во музиката 6 8 3
1817 9 10 5
Kalan Wiki2
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Модата на црвениот тепих во 2000 7 9 4
Ураган во Северна Каролина (1815) 7 8 0
Правата на ЛГБТ во XIX век 9 10 0
Земјотрес во Босна и Херцеговина (2022) 8 7 0
Земјотрес во Црна Гора (1979) 7 7 0
Земјотрес во Бања Лука (1969) 4 6 0
Земјотрес во Петриња (2020) 4 5 0
Земјотрес во Драч (2019) 6 5 0
1815 во книжевноста 7 7 4
2009 во книжевноста 9 9 5
корисник:Mario Stamenkoski
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Поплави во Кина (1931) 9 9 0