Википедија:Уредувачки натпревари/Средување/евиденција/P.Nedelkovski

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Дигитална мрежа на интегрирани услуги 3 2 3 8 значително подобрена статија
Динамичка меморија со случаен пристап 4 4 5 13 значително подобрена и проширена статија
Еден Азар 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Германски јазик 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Оптички кабел 3 4 4 11 значително подобрена и проширена статија
Мрежна магистрала 1 1 1 3 подобрена статија
Шведска маса 2 2 2 6 подобрена статија
Праисториска уметност 2 2 2 6 подобрена статија
Историја на комуникацијата 0 0 0 0 нова статија
Електрична енергија 2 2 2 6 подобрена статија
Вкупно