Википедија:Уредувачки натпревари/Средување/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Кантарион 1 1 1 3 подобрена статија
Весна Петрушевска 1 1 1 3 подобрена статија
Александар Стамболијски 1 1 1 3 подобрена статија
Џејда Дувенџи 1 1 1 3 подобрена статија
Казино Монте Карло 3 2 2 7 подобрена статија
Друштво на народите 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Јапонски змејови 1 1 1 3 подобрена статија
Кански филмски фестивал 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Грејс Кели 6 4 4 14 значително подобрена и проширена статија
Ева Перон 6 4 4 14 значително подобрена и проширена статија
Византијци 1 1 1 3 подобрена статија
Брус Стерлинг 2 2 2 6 подобрена статија
Бубалици 1 3 3 7 подобрена и проширена статија
Бордер коли 1 1 1 3 подобрена статија
Мери Болејн 3 2 2 7 подобрена статија
Василиј Кандински 2 2 2 6 подобрена статија
Василиј Жуковски 2 2 3 7 подобрена статија
Жељко Васиќ 1 1 1 3 подобрена статија
Видра 1 1 2 4 подобрена статија
Брук Шилдс 4 3 5 12 подобрена и проширена статија
Боб Марли 4 4 4 12 подобрена и проширена статија
Растафаријанство 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Хајле Селасие 1 1 1 3 подобрена и проширена статија
Абдул Рахман (покрстеник) 4 4 4 12 значително подобрена и проширена статија
Август Раш 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Боби Чарлтон 4 4 4 12 значително подобрена и проширена статија
Донатела Версаче 2 1 2 5 подобрена статија
Адидас 4 3 3 10 значително подобрена статија
Адолф Бенца 1 1 1 3 подобрена статија
Дејвид Боуви 9 6 6 21 значително подобрена и проширена статија
Викиречник 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Вавилонска кула 1 2 2 5 подобрена и проширена статија
Кралица Викторија 7 5 4 16 значително подобрена и проширена статија
Карл Фридрих Гаус 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Генциј 1 2 1 4 подобрена и проширена статија
Рим 9 7 7 23 значително подобрена и проширена статија
Кралство Велика Британија 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Мајкл Џексон 9 8 8 25 значително подобрена и проширена статија
Драган Димитровски 1 1 1 3 подобрена статија
Дороти Хоџкин 1 1 1 3 подобрена статија
Живко Мадевски 1 1 1 3 подобрена статија
Даница Перчинкова 1 1 1 3 подобрена статија
Дарко Димитров 1 1 1 3 подобрена статија
Дијана (принцеза од Велс) 7 5 5 17 значително подобрена и проширена статија
Џонатан Рис Маерс 3 4 3 10 подобрена и проширена статија
Чарлс Дарвин 8 6 5 19 значително подобрена и проширена статија
ДАФИФ 1 1 1 3 подобрена статија
Двогрба камила 1 2 2 5 подобрена и проширена статија
Гевин Дегро 1 1 1 3 подобрена статија
Абрахам де Моавр 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Авари 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Свети Августин 2 3 3 8 подобрена и проширена статија
Анти-масонство 4 4 4 12 подобрена и проширена статија
Аеродром Стенковец 1 1 1 3 подобрена статија
Аеродром Таншонјат 1 1 1 3 подобрена статија
Азиска фудбалска конфедерација 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Александар Карелин 1 2 3 6 значително проширена статија
Александар Поуп 4 2 2 8 подобрена статија
Конрад Аденауер 3 2 2 7 подобрена статија
Лудвиг ван Бетовен 3 4 4 11 значително проширена статија
Александар Амфитеатров 1 1 1 3 подобрена статија
Ајман Ал Завахири 7 6 6 19 значително подобрена и проширена статија
Куран 9 8 6 23 значително подобрена и проширена статија
Историја на Иран 9 8 5 22 значително подобрена и проширена статија
Човек од челик (филм) 7 7 7 21 значително подобрена и проширена статија
Андреја Бочели 2 2 2 6 подобрена статија
Никол Кидман 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Даглас Енгелбарт 2 2 2 6 подобрена статија
Салвадор Дали 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Александар I 1 2 2 5 подобрена статија
Саша Богдановиќ 1 1 1 3 подобрена статија
Висок претставник за Надворешни работи и Безбедносна Политика на Европската Унија 1 1 1 3 подобрена статија
Чарлс Буковски 3 3 3 9 подобрена статија
Иван Џепароски 1 1 1 3 подобрена статија
Изабела Перон 2 2 2 6 подобрена статија
Ланваирпулгвингилгогерихверндробуландисилиогогогох 2 3 2 7 подобрена статија
Англиски булдог 1 2 2 5 подобрена статија
Аргентинска дога 2 2 2 6 подобрена статија
Вкупно