Википедија:Уредувачки натпревари/Села во Егејска Македонија/евиденција/Bjankuloski06

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Bjankuloski06]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Волкојанево 3 3 3 9
Владово 4 4 4 12
Гугово 3 3 3 9
Јаворени 3 3 3 9
Инџес 3 3 3 9
Котугери 2 2 2 6
Кронцелево 3 3 3 9
Месимер 4 4 4 12
Нисија 3 3 3 9
Оризари (Воденско) 3 3 3 9
Ошлјани 3 3 3 9
Пачарешко 2 2 2 6
Под (село) 3 3 3 9
Почеп 3 3 3 9
Самар (село) 3 3 3 9
Теово (Воденско) 4 4 4 12
Црковјани (Воденско) 3 3 3 9
Острово 4 4 4 12
Русилово 3 3 3 9
Ослово 3 3 3 9
Горно Граматиково 3 3 3 9
Долно Граматиково 4 4 4 12
Кочана 3 3 3 9
Чеган 4 4 4 12
Крушоради 4 4 4 12
Жерви 3 3 3 9
Друшка 3 3 3 9
Кадрево 3 3 3 9
Бегна 2 2 2 6
Патичино 3 3 3 9
Нов Кавказ 2 2 2 6
Негочани 3 3 3 9
Нов Чеган 3 3 3 9
Ново Русилово 2 2 2 6
Грамушта (село) 3 3 3 9
Саришабан 3 3 3 9
С’ботско 4 4 4 12
Пејзаново 3 3 3 9
Рулја 4 3 3 10
Медово 3 3 3 9
Ахил (село) 3 3 3 9
Битуша 3 3 3 9
Долно Клештино 4 4 4 12
Кучковени 4 4 4 12
Смрдеш 4 4 4 12
Брезница (Костурско) 4 4 4 12
Нивици 3 2 2 7
Неред (село) 4 4 4 12
Вртолом 3 3 3 9
Градобор 3 3 3 9
Јунчии 3 3 3 9
Коњари (Солунско) 3 3 3 9
Џумаја (Солунско) 3 3 3 9
Ново Село (Солунско) 3 3 3 9
Лагадина 4 4 4 12
Кулакија 4 4 4 12
Седеш 3 3 3 9
Илиџиево 3 3 3 9
Вкупно