Википедија:Уредувачки натпревари/Села во Егејска Македонија/евиденција/Македонец

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето


Македонец]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Загоричани 2 4 3 9 значително подобрена статија
Кладороби 3 3 3 9 значително подобрена статија
Овчарани 5 6 5 16 значително подобрена статија
Бајалци 3 3 3 9 нова статија
Брешчени 3 3 3 9 значително подобрена статија
Буф 5 5 4 14 значително подобрена статија
Арменско 2 3 3 8 значително подобрена статија
Вардино (Кукушко) 3 3 3 9 нова статија
Калиново 2 3 2 7 значително подобрена статија
Хрупишта 1 3 3 7 подобрена статија (значителни подобрувања се направени непосредно пред да започне натпреварот)
Кобалиште 3 3 3 9 значително подобрена статија
Статица 1 4 3 8 значително подобрена статија
Глибовци 2 2 2 6 значително подобрена статија
Суровичево 3 3 3 9 значително подобрена статија
Пателе 3 4 3 10 значително подобрена статија
Трсје 4 3 3 10 значително подобрена статија
Баница (Леринско) 2 3 3 8 значително подобрена статија
Горно Неволјани 4 4 4 12 значително подобрена статија
Горгопик 3 3 3 9 нова статија
Љубетино 2 2 2 6 значително подобрена статија
Турје (Леринско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Ајтос (село) 2 3 3 8 значително подобрена статија
Ореховица (Кукушко) 3 3 3 9 нова статија
Росен 3 3 3 9 нова статија
Радуништа 2 2 2 6 подобрена статија
Љумница 3 3 3 9 нова статија
Вкупно