Википедија:Уредувачки натпревари/Села во Егејска Македонија/евиденција/Инокентиј

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето


Инокентиј]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Авдела 2 3 3 8
Агалуш 2 3 3 8
Вариште 2 2 2 6
Венци 3 3 3 9
Врбово 2 2 2 6
Агии Теодори (Гребенско) 1 2 2 5
Агија Тријада (Гребенско) 1 1 1 3
Чурхли 2 3 3 8
Вкупно