Википедија:Уредувачки натпревари/Свето Римско Царство/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија

На оваа страница се наоѓа подробната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

AStyle]
Статија О1 О2 О3 Напомена
[[]] 0 0 0
Вкупно
Инокентиј]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Лудвиг Побожниот 8 9 17
Лудвиг II Италијански 4 4 8
Карло Ќелавиот 5 4 9
Вкупно
Bjankuloski06]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Саксонија-Јена 1 1 2
Шаблон:Ернестински војводства 1 1 2
Вкупно
Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Фридрих III (Свето Римско Царство) 4 4 8
Максимилијан I (Свето Римско Царство) 6 7 13
Рудолф II (Свето Римско Царство) 4 4 8
Мајнц (изборно кнежевство) 3 3 6
Максимилијан I (војвода од Баварија) 3 3 6
Фердинанд I (Свето Римско Царство) 4 4 8
Матеја (Свето Римско Царство) 3 3 6
Господство Верле 3 2 5
Војводство Австрија 4 4 8
Надвојводство Австрија 2 2 4
Изборно Кнежевство Баварија 5 6 11
Отон I (Свето Римско Царство) 4 5 9
Фридрих I (војвода од Австрија) 2 2 4
Леополд VI (војвода од Австрија) 3 3 6
Леополд V (војвода од Австрија) 4 4 8
Хајнрих II (војвода од Австрија) 4 3 7
Албрехт II (војвода од Австрија) 3 3 6
Фридрих II (војвода од Австрија) 4 4 8
Војводство Штаерска 3 3 6
Рудолф I (Германија) 4 5 9
Албрехт I (Германија) 4 4 8
Фридрих I (Германија) 3 3 6
Леополд I (војвода од Австрија) 2 2 4
Отон IV (војвода од Австрија) 2 2 4
Рудолф II (војвода од Австрија) 2 2 4
Максимилијан II (Свето Римско Царство) 4 4 8
Лудвиг IV (Свето Римско Царство) 4 4 8
Сигизмунд (Свето Римско Царство) 6 6 12
Рудолф I (Бохемија) 2 2 4
Рудолф IV (војвода од Австрија) 2 2 4
Албрехт III (војвода од Австрија) 3 3 6
Леополд III (војвода од Австрија) 3 3 6
Вилхелм (војвода од Австрија) 2 2 4
Војводство Корушка 1 1 2
Ернест (војвода од Австрија) 3 3 6
Албрехт VI (надвојвода од Австрија) 3 3 6
Фридрих IV (војвода од Австрија) 2 2 4
Леополд IV (војвода од Австрија) 2 2 4
Албрехт IV (војвода од Австрија) 3 2 5
Албрехт II (Германија) 4 4 8
Карло II (надвојвода од Австрија) 3 3 6
Војводство Крањска 3 3 6
Фердинанд II (Свето Римско Царство) 4 4 8
Албрехт VII (надвојвода од Австрија) 2 2 4
Фердинанд III (Свето Римско Царство) 3 3 6
Леополд I (Свето Римско Царство) 7 7 14
Јосиф I (Свето Римско Царство) 3 3 6
Карло VI (Свето Римско Царство) 4 4 8
Хабсбуршка Монархија 4 4 8
Карло VII (Свето Римско Царство) 3 3 6
Франц I (Свето Римско Царство) 4 4 8
Марија Терезија 3 3 6
Јосиф II (Свето Римско Царство) 4 4 8
Фердинанд Марија (Баварија) 3 3 6
Максимилијан II Емануел 4 4 8
Максимилијан III Јосиф 3 3 6
Династија Вителсбах 1 1 2
Изборно Кнежевство Саксонија 1 1 2
Рудолф I (војвода од Саксонија-Витенберг) 3 3 6
Рудолф II (војвода од Саксонија-Витенберг) 3 3 6
Венцел I (војвода од Саксонија-Витенберг) 2 2 4
Рудолф III (војвода од Саксонија-Витенберг) 2 2 4
Династија Аскани 1 1 2
Албрехт III (војвода од Саксонија-Витенберг) 2 2 4
Фридрих I (изборен кнез од Саксонија) 3 3 6
Фридрих II (изборен кнез од Саксонија) 3 3 6
Ернест (изборен кнез од Саксонија) 2 2 4
Албрехт I (маркгроф од Бранденбург) 1 1 2
Фридрих III (изборен кнез од Саксонија) 2 2 4
Јохан (изборен кнез од Саксонија) 2 2 4
Јохан Фридрих I (изборен кнез од Саксонија) 2 2 4
Јохан Фридрих II (војвода од Саксонија) 3 2 5
Војводство Саксонија 1 1 2
Војводство Тирингија 1 1 2
Вкупно
Ehrlich91]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Кнежевско Старешинство Кемптен 4 4 8
Епископско Кнежевство Бамберг 4 4 8
Епископско Кнежевство Вирцбург 4 4 8
Епископско Кнежевство Ајхштет 3 4 7
Папенхајм (држава) 2 2 4
Кнежевство Ансбах 2 2 4
Нортхајм 4 4 8
Грофовија Кастел 1 1 2
Кастел-Ремлинген 1 1 2
Кастел-Кастел 1 1 2
Кастел-Риденхаузен 1 1 2
Фирстенберг-Хајлигенберг 2 2 4
Фирстенберг-Донауешинген 1 1 2
Кнежевство Фирстенберг 3 3 6
Фирстенберг-Волфах 1 1 2
Фирстенберг-Бар 1 1 2
Фирстенберг-Гајзинген 1 1 2
Фирстенберг-Штилинген 1 1 2
Фирстенберг-Вајтра 1 1 2
Фирстенберг-Тајковиц 1 1 2
Фирстенберг-Мескирх 1 1 2
Фирстенберг-Блумберг 1 1 2
Фирстенберг-Меринген 1 1 2
Фирстенберг-Пирглиц 2 1 3
Фирстенберг-Фирстенберг 2 2 4
Вкупно
LionmindMKD]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Вестфалски мир 1 1 2
Крал на Римјаните 1 1 2
Вкупно