Прејди на содржината

Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2022/евиденција/Bojan9Spasovski

Од Википедија — слободната енциклопедија
Bojan9Spasovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Целерско Езеро 2 2 2 6  Австрија (нова статија)
Пештера Спанагел 3 3 3 9  Австрија (нова статија)
Палата за водени спортови (Баку) 2 2 2 6  Азербејџан (нова статија)
Афаг Баширгизи 2 2 2 6  Азербејџан (нова статија)
Автопат Арбер 2 2 2 6  Албанија (нова статија)
Железничка пруга Скадар–Вора 2 2 2 6  Албанија (нова статија)
Железничка пруга Подгорица–Скадар 2 3 2 7  Албанија (нова статија)
Железничка пруга Драч-Валона 2 2 2 6  Албанија (нова статија)
Железничка пруга Драч-Тирана 3 3 3 9  Албанија (нова статија)
Железнички мост Уфа 4 3 3 10  Башкортостан (нова статија)
Муса Гареев 3 3 3 9  Башкортостан (нова статија)
Александар Матросов 2 2 2 6  Башкортостан (нова статија)
Светско првенство во хокеј на мраз 2014 6 6 6 18  Белорусија (нова статија)
Белавија 5 5 5 15  Белорусија (нова статија)
Гимназија Мостар 4 4 4 12  Босна и Херцеговина (нова статија)
Ливањско сирење 1 1 1 3  Босна и Херцеговина (нова статија)
Николај Хаџигенов 2 2 2 6  Бугарија (нова статија)
Јулија Малинова 2 2 2 6  Бугарија (нова статија)
Ана Карима 2 2 2 6  Бугарија (нова статија)
Димитрана Иванова 2 2 2 6  Бугарија (нова статија)
Екатерина Каравелова 2 2 2 6  Бугарија (нова статија)
Пилва 3 3 3 9  Виру (нова статија)
Антсла 3 3 3 9  Виру (нова статија)
Варска 2 2 2 6  Виру (нова статија)
Печори 5 5 5 15  Виру (нова статија)
Езеро Тамула 1 1 1 3  Виру (нова статија)
Парламент на Грузија 5 5 5 15  Грузија (нова статија)
Лаша Бекаури 1 2 1 4  Грузија (нова статија)
Битка кај Музаки 2 3 2 7  Грција (нова статија)
Пештера на Еврипид 2 2 2 6  Грција (нова статија)
Плажа Превели 2 2 2 6  Грција (нова статија)
Кубањска Народна Република 1 1 1 3  Донечка Област (нова статија)
Донска армија 3 3 3 9  Донечка Област (нова статија)
Лев Анински 3 3 3 9  Донечка Област (нова статија)
Алексеј Каледин 2 3 2 7  Донечка Област (нова статија)
Црква Оџун 2 2 2 6  Ерменија (нова статија)
Кајан Берд 2 2 2 6  Ерменија (нова статија)
Црква Свети Јован (Тарту) 2 2 2 6  Естонија (нова статија)
Казашка Автономна Социјалистичка Советска Република 3 3 3 9  Казахстан (нова статија)
Делани (Горна Лужица) 1 1 1 3  Лужица (нова статија)
Кршка Јама 2 3 2 7  Словенија (нова статија)
Обединета Словенија 3 3 3 9  Словенија (нова статија)
РК Борац Бања Лука 2 2 2 6  Република Српска (нова статија)
КК Игокеа 3 3 3 9  Република Српска (нова статија)
Хостомел 3 3 3 9  Украина (нова статија)
Жичница на замокот Буда 2 2 2 6  Унгарија (нова статија)
Унгарски технички и транспортен музеј 2 2 2 6  Унгарија (нова статија)
Вкупно