Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2019/евиденција/Chnitke

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Chnitke]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Горан Богдан 2 3 2 7  Хрватска (нова статија)
Вања Драх 2 3 2 7  Хрватска (нова статија)
Едо Муртиќ 3 3 2 8  Хрватска (нова статија)
Иво Грегуревиќ 2 3 3 8  Хрватска (нова статија)
Јосиф Руњанин 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Крешо Голик 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Јоже Плечник 3 3 3 9  Словенија (нова статија)
Томаж Шаламун 2 2 2 6  Словенија (нова статија)
Јана Маринова 2 2 2 6  Бугарија (нова статија)
Светлана Бојковиќ 3 4 4 11  Србија (нова статија)
Милена Павловиќ-Барили 6 6 6 18  Србија (нова статија)
Антон Ажбе 3 3 4 10  Словенија (нова статија)
Ивана Кобилца 4 4 4 12  Словенија (нова статија)
Јиржи Менцел 4 4 4 12  Чешка (нова статија)
Вацлав Шимановски 3 3 3 9  Полска (нова статија)
Вкупно