Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2019/евиденција/B.cvetkova02

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
B.cvetkova02]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Телеком Србија 1 2 1 4  Србија (нова статија)
Ѓуро Ѓаковиќ 1 2 2 5  Хрватска (нова статија)
Нур Татар 1 1 1 3  Турција (нова статија)
Бијамбара 1 1 2 4  Босна и Херцеговина (нова статија)
Политиката во Србија 1 1 1 3  Србија (нова статија)
Јагода дрво (уред за соларна енергија) 1 1 1 3  Србија (нова статија)
Делта Холдинг 1 1 1 3  Србија (нова статија)
Јазиците во Србија 1 1 1 3  Србија (нова статија)
Корупцијата во Србија 1 1 1 3  Србија (нова статија)
Српскиот национален идентитет 1 1 1 3  Србија (нова статија)
Белпошта 1 1 1 3  Белорусија (нова статија)
Вкупно