Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2019/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Науката и технологијата во Унгарија 2 3 1 6  Унгарија (нова статија)
Украински железници 3 4 2 9  Украина (нова статија)
Економија на Башкортостан 7 6 4 17  Башкортостан (нова статија)
Економија на Грузија 9 8 8 25  Грузија (нова статија)
Историја на Евреите во Грција 7 7 4 18  Грција (нова статија)
Ерменци во Азербејџан 6 5 3 14  Азербејџан (нова статија)
Ислам во Босна и Херцеговина 5 4 2 11  Босна и Херцеговина (нова статија)
Туризам во Турција 5 4 3 12  Турција (нова статија)
Кралство Босна 4 4 2 10  Босна и Херцеговина (нова статија)
Земјоделство во Азербејџан 4 2 2 8  Азербејџан (нова статија)
Нагорно-Карабахска војна 7 7 7 21  Ерменија (нова статија)
Азербејџански национален совет 2 2 1 5  Азербејџан (нова статија)
Црква Света Софија (Полоцк) 2 3 1 6  Белорусија (нова статија)
Кнежевство Полоцк 6 5 3 14  Белорусија (нова статија)
Западна Белорусија 7 7 7 21  Белорусија (нова статија)
Брестовска унија 1 1 1 3  Белорусија (нова статија)
Австроунгарска Босна и Херцеговина 8 7 5 20  Босна и Херцеговина (нова статија)
Обединета Ерменија 10 10 10 30  Ерменија (нова статија)
Украинска војна за независност 6 5 2 13  Украина (нова статија)
Опсада на Сараево 9 9 10 28  Босна и Херцеговина (нова статија)
Академија на науките и уметностите на Босна и Херцеговина 2 3 1 6  Босна и Херцеговина (нова статија)
Национален музеј на Босна и Херцеговина 5 5 2 12  Босна и Херцеговина (нова статија)
Претседателство на Босна и Херцеговина 1 1 1 3  Босна и Херцеговина (нова статија)
Привремена демократска влада на Грција 3 2 1 6  Грција (нова статија)
Кошарката во Грција 1 5 6 12  Грција (нова статија)
Злосторство во Грција 4 3 2 9  Грција (нова статија)
Енергетика на Грција 4 2 2 8  Грција (нова статија)
Руска партија (Грција) 2 2 1 5  Грција (нова статија)
Грчка граѓанска војна (1824-1825) 4 4 2 10  Грција (нова статија)
Грци во Италија 4 4 2 10  Грција (нова статија)
Грчки устав (1973) 3 3 1 7  Грција (нова статија)
Спортот во Црна Гора 8 9 10 27  Црна Гора (нова статија)
Фудбалот во Црна Гора 4 4 2 10  Црна Гора (нова статија)
Економија на Црна Гора 4 4 2 10  Црна Гора (нова статија)
Туризам во Црна Гора 5 4 2 11  Црна Гора (нова статија)
Демографија на Црна Гора 6 4 5 15  Црна Гора (нова статија)
Референдум за независност на Црна Гора (2006) 5 4 2 11  Црна Гора (нова статија)
Земјоделство во Србија 3 3 1 7  Србија (нова статија)
Автомобилска индустрија во Србија 4 3 2 9  Србија (нова статија)
Економија на Србија 9 8 9 26  Србија (нова статија)
Енергетика во Србија 4 3 2 9  Србија (нова статија)
Белградска берза 3 3 2 8  Србија (нова статија)
Демографска историја на Србија 5 4 4 13  Србија (нова статија)
Народно собрание на Србија 5 4 2 11  Србија (нова статија)
Оливера Лазаревиќ 1 2 1 4  Србија (нова статија)
Нишки Универзитет 2 2 1 5  Србија (нова статија)
Историја на Евреите во Србија 5 5 2 12  Србија (нова статија)
Протести во Косово (1981) 4 4 2 10  Србија (нова статија)
Устав на Србија 2 2 1 5  Србија (нова статија)
Ислам во Русија 7 6 5 18  Русија (нова статија)
Земјоделство во Русија 7 7 5 19  Русија (нова статија)
Кебир џамија (Симферопол) 1 2 1 4  Крим (нова статија)
Романија во средниот век 9 9 10 28  Романија (нова статија)
Пампорово 2 2 1 5  Бугарија (нова статија)
Екатерина Захариева 1 2 1 4  Бугарија (нова статија)
Шкода Ауто 6 6 6 18  Чешка (нова статија)
Земјоделство во Естонија 4 3 2 9  Естонија (нова статија)
Економија на Казахстан 7 7 5 19  Казахстан (нова статија)
Отоманска минијатура 4 4 2 10  Турција (нова статија)
Автомобилска индустрија во Турција 4 4 2 10  Турција (нова статија)
Енергетика во Турција 3 3 2 8  Турција (нова статија)
Земјоделство во Турција 2 2 1 5  Турција (нова статија)
Меѓународен конгресен и изложбен центар „Љутфи Кидар“ - Истанбул 3 3 2 8  Турција (нова статија)
Вкупно