Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2018/евиденција/P.Nedelkovski

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Клиска тврдина 4 4 5 13  Хрватска (подобрена статија)
Косињски мост 1 1 1 3  Хрватска (нова статија)
Свети Мартин на Мура 4 3 4 11  Хрватска (нова статија)
Плавец мал 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Озрен 2 3 3 8  Република Српска (нова статија)
Подриње 2 2 2 6  Република Српска (нова статија)
Андриќград 4 4 4 12  Република Српска (нова статија)
Бирач 3 2 2 7  Република Српска (нова статија)
Белоградчишки Стени 3 3 3 9  Бугарија (нова статија)
Перперикон 4 4 4 12  Бугарија (нова статија)
Магурска Пештера 3 3 3 9  Бугарија (нова статија)
Соколски манастир 2 2 2 6  Бугарија (нова статија)
Сура (река) 1 1 1 3  Мордовија (нова статија)
Алатир (река) 1 2 1 4  Мордовија (нова статија)
Виви (езеро) 2 2 2 6  Русија (нова статија)
Пугачово востание 4 4 4 12  Русија (нова статија)
Долина на гејзирите 2 2 2 6  Русија (нова статија)
Национален парк Берингија 2 2 2 6  Русија (нова статија)
Вкупно