Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2018/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Петко Славејков 4 4 4 12  Бугарија (нова статија)
Востание на Ивајло 7 6 6 19  Бугарија (нова статија)
Демографија на Бугарија 6 6 6 18  Бугарија (нова статија)
Човекови права во Бугарија 4 4 4 12  Бугарија (нова статија)
Антички театар (Пловдив) 1 1 1 3  Бугарија (нова статија)
Економија на Албанија 8 8 8 24  Албанија (нова статија)
Пад на комунизмот во Албанија 4 4 5 13  Албанија (нова статија)
Граници на Албанија 4 4 4 12  Албанија (нова статија)
Бункери во Албанија 7 7 7 21  Албанија (нова статија)
Холокауст во Албанија 5 5 5 15  Албанија (нова статија)
Ереванско метро 4 4 4 12  Ерменија (нова статија)
Железничка станица Ереван 2 2 2 6  Ерменија (нова статија)
Ерменско прашање 4 4 4 12  Ерменија (нова статија)
Турско-ерменска војна 6 6 6 18  Ерменија (нова статија)
Февруарско востание 3 3 3 9  Ерменија (нова статија)
Руска Ерменија 7 7 7 21  Ерменија (нова статија)
Германски национализам во Австрија 7 7 7 21  Австрија (нова статија)
Марија Терезија фон Парадис 3 3 2 8  Австрија (нова статија)
Грофовија Тирол 4 4 4 12  Австрија (нова статија)
Мариборска крвава недела 4 5 5 14  Австрија (нова статија)
Битка кај Сан Матео 2 2 2 6  Австрија (нова статија)
Австриски референдум (1938) 2 3 3 8  Австрија (нова статија)
Претседател на Белорусија 5 5 5 15  Белорусија (нова статија)
Белоруска Народна Република 5 5 5 15  Белорусија (нова статија)
Пахонија 3 3 3 9  Белорусија (нова статија)
Советска репресија во Белорусија 3 3 3 9  Белорусија (нова статија)
Курапати 3 3 3 9  Белорусија (нова статија)
Германска окупација на Белорусија (1941-1944) 4 4 4 12  Белорусија (нова статија)
Туризам во Грција 6 6 5 17  Грција (нова статија)
Историја на современа Грција 8 9 8 25  Грција (нова статија)
Окупацијата на Грција во Втората светска војна 7 7 7 21  Грција (нова статија)
Ноемвријана 2 3 2 7  Грција (нова статија)
Судски процес против грчката хунта 6 6 5 17  Грција (нова статија)
Атинско политехничко востание 3 3 3 9  Грција (нова статија)
Апостасија (1965) 4 4 4 12  Грција (нова статија)
Солунски пожар (1917) 4 4 4 12  Грција (нова статија)
Универзитет „Аристотел“ – Солун 4 4 4 12  Грција (нова статија)
Универзитет „Македонија“ – Солун 2 2 2 6  Грција (нова статија)
Облакодер „Истанбулски Сафир“ 1 2 1 4  Турција (нова статија)
Пасаж „Чичек“ – Истанбул 2 2 2 6  Турција (нова статија)
Саат-кула (Измир) 2 2 2 6  Турција (нова статија)
Јивли Минаре 2 2 2 6  Турција (нова статија)
Џамија Аљедин 2 3 2 7  Турција (нова статија)
Хаџи I Гирај 1 2 1 4  Крим (нова статија)
Медреса Зинџирли 2 3 2 7  Крим (нова статија)
Хански дворец (Бахчисарај) 4 4 4 12  Крим (нова статија)
Ески турбе (Бахчисарај) 3 3 3 9  Крим (нова статија)
Голема ханска џамија 2 2 2 6  Крим (нова статија)
Џума-џамија 2 3 2 7  Крим (нова статија)
Кримска Народна Република 3 2 3 8  Крим (нова статија)
Декларација за независност на Азербејџан 3 3 3 9  Азербејџан (нова статија)
Национално собрание (Азербејџан) 1 2 2 5  Азербејџан (нова статија)
Државен Совет на Република Башкортостан 1 2 1 4  Башкортостан (нова статија)
Ислам во Башкортостан 2 3 2 7  Башкортостан (нова статија)
Стадион Рујевица 2 3 2 7  Хрватска (нова статија)
Опсада на Гвозданско 5 5 5 15  Хрватска (нова статија)
Битка кај Ростов (1941) 4 4 4 12  Донечка област (нова статија)
Азовска тврдина 3 3 3 9  Донечка област (нова статија)
Ислам во Естонија 2 2 2 6  Естонија (нова статија)
Декларација за независност на Естонија 2 3 2 7  Естонија (нова статија)
Православие во Естонија 5 5 5 15  Естонија (нова статија)
Иврион 2 3 2 7  Грузија (нова статија)
Катедрала „Св. Андреј“ - Пицунда 2 3 3 8  Грузија (нова статија)
Опсада на Кесег 4 4 4 12  Унгарија (нова статија)
Дворец Шандор 2 2 2 6  Унгарија (нова статија)
Казашки Национален Универзитет „Ел-Фараби“ 3 3 2 8  Казахстан (нова статија)
Религија во Казахстан 4 4 4 12  Казахстан (нова статија)
Катедрала „Св. Мајка Тереза“ - Приштина 2 4 3 9  Косово (нова статија)
Химна на Косово 3 3 2 8  Косово (нова статија)
Латвиска Национална Опера 2 2 2 6  Латвија (нова статија)
Гутманска пештера 2 2 2 6  Латвија (нова статија)
Универзитет Клајпеда 3 3 3 9  Литванија (нова статија)
Дворец на Големите Војводи на Литванија 5 5 5 15  Литванија (нова статија)
Универзитет „Козмински“ 4 4 4 12  Полска (нова статија)
Синагога Ножик 2 2 2 6  Полска (нова статија)
Палата на културата (Јаш) 4 4 4 12  Романија (нова статија)
Букурешки пожар (1847) 2 3 2 7  Романија (нова статија)
Дервента 2 3 3 8  Република Српска (нова статија)
Православие во Босна и Херцеговина 3 3 3 9  Република Српска (нова статија)
Меморијален комплекс на хероите од Првата светска војна 2 2 2 6  Русија (нова статија)
Договор за создавање на СССР 5 4 5 14  Русија (нова статија)
Александар Ранковиќ 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Српска Суперлига 5 7 5 17  Србија (нова статија)
Белградски универзитет 5 5 5 15  Србија (нова статија)
Универзитетска библиотека „Светозар Марковиќ“ 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Зоран Ѓинѓиќ 5 5 5 15  Србија (нова статија)
Казански Кремљ 3 3 3 9  Татарстан (нова статија)
Казањ Арена 2 3 2 7  Татарстан (нова статија)
Светогорска Успенска Лавра 2 3 3 8  Украина (нова статија)
Украинска Православна Црква - Киевски Патријархат 5 5 5 15  Украина (нова статија)
Владимир Ромашкин 2 2 2 6  Мордовија (нова статија)
Вкупно