Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2017/евиденција/Retrohead

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Retrohead]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Тара 3 3 6  Србија (нова статија)
Велека 1 1 2  Бугарија (нова статија)
Ерзен 1 1 2  Албанија (нова статија)
Прут 2 2 4  Молдавија (нова статија)
Купа (река) 2 2 4  Хрватска (нова статија)
Ворскла 1 1 2  Украина (нова статија)
Ловќен 2 2 4  Црна Гора (нова статија)
Тиса (езеро) 2 2 4  Унгарија (нова статија)
Валмиера 2 2 4  Латвија (нова статија)
Кикинда 3 3 6  Србија (нова статија)
Гомељ 10 9 19  Белорусија (нова статија)
Рустави 2 3 5  Грузија (нова статија)
Зворник 2 2 4  Босна и Херцеговина (нова статија)
Давид Алаба 3 4 7  Австрија (нова статија)
Матео Ковачиќ 2 2 4  Хрватска (нова статија)
Хенрих Мхитарјан 3 3 6  Ерменија (нова статија)
Лорик Цана 3 2 5  Албанија (нова статија)
Горан Драгиќ 2 2 4  Словенија (нова статија)
Јанис Адетокумбо 2 2 4  Грција (нова статија)
Марќин Гортат 2 2 4  Полска (нова статија)
Андрис Бједринс 2 2 4  Латвија (нова статија)
Гордан Гиричек 2 2 4  Хрватска (нова статија)
Заза Пачулија 2 2 4  Грузија (обновена статија)
Мајлинда Келменди 2 2 4  Косово (нова статија)
Елина Свитолина 2 2 4  Украина (нова статија)
Јулија Самојлова 2 2 4  Русија (нова статија)
Николај Носков 2 2 4  Русија (нова статија)
Горки Парк 2 2 4  Русија (нова статија)
Акцент (музичка група) 2 2 4  Романија (нова статија)
Вејдер 3 2 5  Полска (нова статија)
Бехемот 2 2 4  Полска (нова статија)
Атена (музичка група) 1 2 3  Турција (нова статија)
Хелер (музичка група) 2 3 5  Србија (нова статија)
Јосипа Лисац 1 2 3  Хрватска (нова статија)
Монолит 1 1 2  Босна и Херцеговина (нова статија)
Љуљзим Баша 2 3 5  Албанија (нова статија)
Еди Рама 3 3 6  Албанија (обновена статија)
Саша Јанковиќ 2 3 5  Србија (нова статија)
Александар Вучиќ 3 3 6  Србија (нова статија)
Ивица Дачиќ 1 2 3  Србија (нова статија)
Воислав Шешељ 2 2 4  Србија (нова статија)
Слободан Милошевиќ 2 2 4  Србија (обновена статија)
Румен Радев 2 2 4  Бугарија (нова статија)
Хашим Тачи 3 3 6  Косово (нова статија)
Владимир Мечијар 3 3 6  Словачка (нова статија)
Иво Санадер 2 3 5  Хрватска (нова статија)
Вкупно