Прејди на содржината

Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2015/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија

На оваа страница се наоѓа подробната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


Учесници[уреди извор]

Виолетова[уреди]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Ерменска митологија 0
Велебит 0
Вкупно
Bjankuloski06[уреди]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Постојнска Јама 0
Копаоник 0
Вента (река) 0
Ѓурѓулешт 0
Николае Тимофти 0
Демографија на Грузија 0
Арагац 0
Административна поделба на Ерменија 0
Тин Уевиќ 0
Алфонс Муха 0
Јантра 0
Јекабпилс 0
Северни Варовнички Алпи 0
Јужни Варовнички Алпи 0
Гдањско пристаниште 0
Караванки 0
Шумадија 0
Оморика 0
Тара (планина) 0
Ѓавоља Варош 0
Шумава 0
Резовска Река 0
Ропотамо 0
Вилија 0
Босански вилает 0
Вјестоничка Венера 0
Вкупно
MarioPuovik6[уреди]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Павао Штос 0
Цанко Лавренов 0
Тројски манастир (Чернигов) 0
Лубартов замок 0
Вишапакар 0
Торос Тораманијан 0
Драган Николиќ 0
Телекомуникации во Србија 0
Ружица Сокиќ 0
Српски фолклор 0
Милена Дравиќ 0
Тиски цвет 0
Белградска автобуска станица 0
Шарганска осмица 0
Беовоз 0
Руѓер Бошковиќ 0
Ерменски муфлон 0
Воротан (река) 0
Храздан (река) 0
Змитрок Бјадула 0
Максим Танк 0
Васил Цијапински 0
Ханка Белицка 0
Список на национални паркови на Белорусија 0
Вкупно
Koyaanisqatsi9[уреди]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Бјеловар 0
Дарувар 0
Чазма 0
Вкупно