Википедија:Уредувачки натпревари/Ракомет/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.


Dandarmkd]
Статија О1 О2 О3 Напомена
РК Пелистер 2 2 1 5 подобрена статија
РК Еурофарм Работник 1 1 2 4 подобрена статија
Македонска ракометна супер лига (мажи) 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2019/20 3 3 3 9 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2018/19 3 3 3 9 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2017/18 2 2 2 6 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2016/17 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2015/16 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2014/15 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2013/14 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2011/12 1 1 1 3 подобрена статија
Прва македонска ракометна лига 1 1 1 3 подобрена статија
Прва македонска ракометна лига 2019/20 3 3 3 9 нова статија
Прва македонска ракометна лига 2018/19 2 2 2 6 нова статија
Прва македонска ракометна лига 2017/18 2 2 2 6 нова статија
Прва македонска ракометна лига 2016/17 2 2 2 6 нова статија
Прва македонска ракометна лига 2015/16 2 2 2 6 нова статија
Суперкуп на Македонија (ракомет) 1 1 1 3 нова статија
Суперкуп на Македонија (ракомет) 2019 1 1 1 3 нова статија
Суперкуп на Македонија (ракомет) 2018 1 1 1 3 нова статија
Суперкуп на Македонија (ракомет) 2017 1 1 1 3 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2015 (мажи) 2 2 2 6 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2016 (мажи) 1 1 1 3 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2014 (мажи) 1 1 1 3 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2017 (мажи) 3 3 3 9 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2018 (мажи) 2 2 2 6 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2019 (мажи) 3 2 2 7 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2011 (мажи) 1 1 2 4 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2012 (мажи) 1 1 2 4 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2020 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет (мажи) 1 1 1 3 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2013 (мажи) 1 2 1 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2007 (мажи) 1 2 1 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2006/07 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2005 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2004/05 2 2 2 6 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2004 (мажи) 2 2 2 6 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1993 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1996 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2003 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2002 (мажи) 2 2 2 6 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2001 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2000 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2006 (мажи) 1 2 2 5 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2008 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2010 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2009 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
РК Тутунски Комбинат 2 2 2 6 нова статија
РК Куманово 2 2 2 6 нова статија
РК Борец 5 5 6 16 нова статија
РК Преспа 2 2 2 6 нова статија
РК Охрид 1 1 1 3 нова статија
РК Струга 1 1 1 3 нова статија
РК Младост 09 2 2 2 6 нова статија
РК Младост Богданци 1 1 1 3 нова статија
РК Радовиш 1 1 1 3 нова статија
РК Текстилец 1 1 1 3 нова статија
РК Овче Поле 1 1 1 3 подобрена статија
РК Македонија Ѓорче Петров 1 1 1 3 нова статија
РК КЛ 7 1 1 1 3 нова статија
РК Вардар Неготино 1 1 1 3 нова статија
ГРК Кавадарци 1 1 1 3 подобрена статија
РК Тиквеш 2014 1 1 1 3 нова статија
РК Партизан (Гевгелија) 1 1 1 3 нова статија
РК Аеродром 2 2 2 6 нова статија
РК Алушовски 1 1 1 3 нова статија
РК Астраион 1 1 1 3 нова статија
РК Пролет 62 1 1 1 3 подобрена статија
РК Пролет 4 4 5 13 нова статија
РК Бутел Скопје 1 1 1 3 нова статија
РК Јуниор К. В. 1 1 1 3 нова статија
РК Риниа М 1 1 1 3 нова статија
РК Јехона 1 1 1 3 нова статија
РК Весна Акумулатори 1 1 1 3 нова статија
РК Работнички 1 1 1 3 подобрена статија
РК Битола 1 1 1 3 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1999 (мажи) 1 1 1 3 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1994 (мажи) 1 1 1 3 нова статија
Боро Чурлевски 1 1 1 3 подобрена статија
Боне Трајковски 2 2 2 6 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1998 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1997 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1995 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2012/13 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2008/09 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2003/04 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2002/03 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2001/02 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2000/01 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 1998/99 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2010/11 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2009/10 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2007/08 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2005/06 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 1994/95 1 1 1 3 нова статија
РК Тиквеш 2 2 2 6 нова статија
Вкупно

Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Ракомет 9 10 10 29 подобрена статија
Машка ракометна репрезентација на Данска 6 6 8 20 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1993 4 3 4 11 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1990 4 3 5 12 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1999 4 3 4 11 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2005 7 7 8 22 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2007 6 6 7 19 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2011 9 8 10 27 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2019 7 7 7 21 подобрена статија
Кирил Лазаров 5 5 7 17 подобрена статија
Машка ракометна репрезентација на Хрватска 7 6 8 21 подобрена статија
Меѓународна ракометна федерација 7 6 8 21 подобрена статија
Ивано Балиќ 6 6 8 20 подобрена статија
Европско првенство во ракомет за жени 2010 7 7 9 23 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1964 4 3 2 9 подобрена статија
Квалификации за Европското првенство во ракомет за мажи 2016 6 6 9 21 подобрена статија
Ракометна федерација на Македонија 5 5 5 15 подобрена статија
Женска ракометна репрезентација на Норвешка 7 7 7 21 подобрена статија
Ракомет на Летните олимписки игри 2012 - мажи 6 5 7 18 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 1992 - мажи 3 2 2 7 нова статија
Предлошка:Ракомет на Олимписките игри 1 1 1 3 подобрена предлошка
Ракометот на Летните олимписки игри 1992 - жени 3 2 2 7 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 1996 - жени 3 2 2 7 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 2000 - жени 3 2 2 7 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 2008 - жени 5 4 7 16 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 2016 - жени 4 4 5 13 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 1996 - мажи 4 4 5 13 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 2000 - мажи 5 4 5 14 нова статија
Предлошка:Африканско првенство во ракомет 2 1 1 4 нова предлошка
Африканско првенство во ракомет за мажи 4 4 5 13 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1974 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1976 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1979 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1981 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1983 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1985 2 2 3 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1987 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1989 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1991 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1992 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1994 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1996 3 3 4 10 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1998 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2000 2 2 3 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2002 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2004 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2006 3 3 4 10 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2008 3 2 3 8 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2010 4 3 4 11 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2012 4 3 4 11 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2014 4 4 6 14 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2016 4 4 5 13 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2018 4 4 5 13 нова статија
Машка ракометна репрезентација на Тунис 4 4 5 13 подобрена статија
Африканско првенство во ракомет за жени 4 3 4 11 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1974 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1976 2 2 1 5 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1979 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1981 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1983 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1985 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1987 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1989 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1991 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1992 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1994 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1996 2 1 1 4 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1998 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2000 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2002 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2004 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2006 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2008 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2010 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2012 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2014 3 3 4 10 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2016 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2018 4 3 4 11 нова статија
ТХВ Кил 7 6 7 20 подобрена статија
Квалификации за Летните олимписки игри во ракомет - мажи (2012) 4 3 4 11 нова статија
Квалификации за Летните олимписки игри во ракомет - мажи (2016) 5 4 5 14 нова статија
Квалификации за Летните олимписки игри во ракомет - жени (2012) 4 3 4 11 нова статија
Квалификации за Летните олимписки игри во ракомет - жени (2016) 4 3 4 11 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1967 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1970 3 3 4 10 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1974 3 3 4 10 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1978 3 3 2 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1982 3 3 2 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1986 4 3 4 11 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1995 5 4 5 14 нова статија
Никола Карабатиќ 5 5 5 15 подобрена статија
РК Мешков Брест 6 6 6 18 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за жени 1957 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1962 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1965 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1971 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1973 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1975 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1978 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1982 3 2 2 7 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1986 3 2 3 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1990 2 2 3 7 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1993 3 2 3 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1995 4 3 2 9 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1997 3 2 5 10 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1999 3 2 2 7 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2001 2 2 4 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2003 3 3 7 13 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2005 4 4 4 12 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2007 4 4 4 12 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2009 6 6 9 21 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2011 7 6 7 20 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2013 6 6 7 19 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2015 7 6 7 20 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2017 7 6 9 22 нова статија
РК Барселона 6 6 7 19 подобрена статија
Рајн-Некар Левен 6 6 7 19 подобрена статија
Фихсе Берлин 6 6 7 19 подобрена статија
РК Париз Сен-Жермен 6 5 7 18 подобрена статија
Лик Абало 4 4 5 13 подобрена статија
Даниел Нарсис 6 5 6 17 подобрена статија
РК Бергишер 5 5 6 16 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2017 3 3 3 9 подобрена статија
Микел Хансен 6 6 7 19 подобрена статија
Европско првенство во ракомет за мажи 2020 4 3 8 15 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2001 5 4 5 14 подобрена статија
Машка ракометна репрезентација на Исланд 4 4 5 13 подобрена статија
Вкупно
Carshalton]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Светско првенство во ракомет за жени 2019 10 10 10 30 нова статија
Едуарда Аморим 3 4 3 10 нова статија
Македонска ракометна супер лига (жени) 2 2 2 6 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет за жени 2 1 1 4 нова статија
ЖРК Куманово 2 2 2 6 нова статија
ЖРК Металург 3 3 3 9 подобрена статија
ЖРК Стружанка 1 1 1 3 нова статија
ЖРК Алушовски 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна супер лига (жени) 2018-2019 3 3 2 8 нова статија
Македонска ракометна супер лига (жени) 2019-2020 3 3 4 10 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 3 3 3 9 нова статија
Женска ракометна репрезентација на Данска 7 6 9 22 нова статија
Еставана Полман 3 3 2 8 нова статија
Ања Андерсен 2 2 2 6 подобрена статија
Женска ракометна репрезентација на Норвешка 1 5 3 9 подобрена статија
Женска ракометна репрезентација на Холандија 4 4 4 12 подобрена статија
Тес Вестер 3 3 3 9 нова статија
Предлошка:Победници на Светското првенство во ракомет за жени 1 1 1 3 нова предлошка
ИХФ Играч на годината 3 3 3 9 нова статија
Луис Бургард 3 4 3 10 нова статија
Малин Ауне 1 1 1 3 нова статија
Женска ракометна репрезентација на Црна Гора 4 4 3 11 нова статија
Алисија Фернандес 3 3 4 10 нова статија
Куп на ЕХФ за жени 4 4 6 14 нова статија
Куп на ЕХФ за жени 2018-2019 4 4 6 14 нова статија
Мец Хандбал 2 2 2 6 нова статија
ЖРК Подравка Копривница 3 3 3 9 нова статија
ЖРК Локомотива Загреб 1 1 1 3 нова статија
Прва лига на Хрватска во ракомет за жени 2 2 2 6 нова статија
РК Загреб 1 2 1 4 подобрена статија
ЖРК ЧСМ Букурешт 2 2 2 6 подобрена статија
Лига Национала (ракомет жени) 2 3 3 8 нова статија
Кристина Лишчевиќ 3 3 3 9 нова статија
Елена Ливриниќ 2 3 2 7 нова статија
РК Фајверс Маргаретен 4 4 5 13 нова статија
РК Стеауа Букурешт 2 2 2 6 нова статија
Артурс Кугис 2 2 1 5 нова статија
Вкупно
Kalan Wiki]
Статија О1 О2 О3 Напомена
РК Црвена звезда 0 1 1 2 нова статија
РК Партизан 0 1 1 2 нова статија
РК Железничар Ниш 0 1 1 2 нова статија
Звонимир Сердарушиќ 0 1 1 2 нова статија
ЕХФ Лига шампиона 0 0 0 0 нова статија
Куп Словениа во ракомет 0 0 0 0 нова статија
Прва лига Словенија во ракомет 0 0 0 0 нова статија
Домагој Дувњак 1 1 1 3 подобрена статија
Ненад Максиќ 0 1 0 1 нова статија
Живан Пешиќ 0 2 1 3 нова статија
Миле Исаковиќ 0 1 1 2 нова статија
Јовица Елезовиќ 0 1 1 2 нова статија
Куп на Србија во ракомет 0 2 1 3 нова статија
Куп на Србија во ракомет за жени 0 2 1 3 нова статија
Суперлига на Србија во ракомет 0 3 1 4 нова статија
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Крило (ракомет) 2 2 1 5 нова статија
Голман (ракомет) 2 1 1 4 нова статија
Цепелин (ракомет) 1 2 1 4 нова статија
Сув лист (ракомет) 1 1 1 3 нова статија
Шрауба (ракомет) 1 1 1 3 нова статија
Шараф (ракомет) 1 1 1 3 нова статија
Гол на празна мрежа 2 2 2 6 нова статија
Бек (ракомет) 2 2 1 5 нова статија
Разигрувач (ракомет) 2 2 1 5 нова статија
Бранач (ракомет) 2 2 1 5 нова статија
Вкупно


ErinaNajdovska84]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Кристина Кристијансен 1 1 1 3 нова статија
Вкупно