Википедија:Уредувачки натпревари/Острови/евиденција/Uvtarex

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Uvtarex]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Андамански Острови 8 7 8 23 нова статија
Северен Андамански Остров 2 3 1 6 нова статија
Мал Андамански Остров 4 3 3 10 нова статија
Јужен Андамански Остров 3 3 2 8 нова статија
Среден Андамански Остров 3 3 1 7 нова статија
Диего Гарсија 10 10 10 30 нова статија
Острови Сили 8 8 8 24 нова статија
Сент Мери (остров) 5 4 2 11 нова статија
Сент Мартин (остров) 3 3 1 7 нова статија
Сент Агнес (остров) 5 4 3 12 нова статија
Треско (остров) 5 4 2 11 нова статија
Млет 8 7 5 20 нова статија
Света Марија (островче) 2 2 1 5 нова статија
Брач 6 5 4 15 подобрена статија
Вис (остров) 4 3 2 9 подобрена статија
Елафитски Острови 5 4 2 11 нова статија
Лопуд 4 3 2 9 нова статија
Колочеп 4 4 1 9 нова статија
Муртер 3 3 1 7 нова статија
Стокхолмски Архипелаг 4 3 1 8 нова статија
Хусаро 1 1 1 3 нова статија
Ингаро 2 2 1 5 нова статија
Јустеро 2 2 1 5 нова статија
Хавајски Острови 5 6 4 15 нова статија
Вкупно