Википедија:Уредувачки натпревари/Држави во светот/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.

Пријавени[уреди извор]

Damjan Kirovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Фарски Острови 2 2 2 6
Дагестан 0 1 1 2
Белорусија 2 2 2 6
Белгија 2 2 2 6
Италија 1 1 1 3
Сао Томе и Принсипе 2 2 3 7
Лесото 2 2 3 7
Сенегал 3 3 4 10
Ирак 2 2 2 6
Јапонија 3 3 3 9
Малезија 5 4 5 14
Филипини 3 3 3 9
Јужен Судан 1 1 2 4
Авганистан 2 2 2 6
Аргентина 3 2 3 8
Колумбија 1 1 1 3
Чиле 1 1 1 3
Венецуела 1 1 1 3
Лихтенштајн 3 3 3 9
Непал 2 2 2 6
Ел Салвадор 1 1 2 4
Брунеј 2 2 2 6
Малта 1 1 1 3
Вкупно
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Грузија 10 10 10 30
Грција 10 10 10 30
Казахстан 10 10 10 30
Србија 10 10 10 30
Црна Гора 9 9 10 28
Албанија 10 10 10 30
Турција 10 10 10 30
Италија 10 10 10 30
Кипар 10 10 10 30
Азербејџан 10 10 9 29
Сирија 10 10 9 29
Босна и Херцеговина 9 8 8 25
Романија 5 5 5 15
Вкупно
Идеологист]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
Chnitke]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Словенија 4 4 4 12
Австрија 5 5 6 16
Норвешка 5 5 5 15
Швајцарија 3 3 3 9
Македонија 0 6 0 6
Вкупно
B.cvetkova02]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Франција 7 7 7 21
Хрватска 3 4 3 10
Романија 3 4 4 11
Норвешка 2 2 2 6
Кина 7 7 8 22
Јапонија 5 5 5 15
Естонија 7 7 7 21
Израел 2 3 3 8
Ерменија 4 4 4 12
Нов Зеланд 5 5 5 15
Вкупно