Википедија:Уредувачки натпревари/Градови во Европа/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — шаблон за крај

Учесници[уреди извор]

Bjankuloski06]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Александров Кујавски 1 1 2 4
Радомско 3 3 4 10
Воѓислав Слонски 3 3 3 9
Остроленка 4 4 4 12
Швјентохловице 1 1 1 3
Прушков 3 3 4 10
Елк 3 4 4 11
Бјала Подласка 4 4 4 12
Згјеж 1 1 2 4
Бенѓин 4 3 4 11
Пјекари Шлонске 2 2 3 7
Пулави 4 3 4 11
Швидњица 3 3 4 10
Тчев 4 4 5 13
Тарновске Гури 5 4 5 14
Легионово 3 3 3 9
Мјелец 4 4 4 12
Белхатув 1 1 1 3
Жори 2 2 3 7
Ломжа 5 4 5 14
Стараховице 3 3 3 9
Лешно 3 3 3 9
Сталова Вола 2 2 3 7
Томашув Мазовјецки 1 1 2 4
Замошќ 4 4 4 12
Познањ 8 7 8 23
Пшемишљ 6 5 6 17
Денизли 0 0 0 0
Малатија 0 0 0 0
Самсун 0 0 0 0
Бурса 0 0 0 0
Адана 0 0 0 0
Одрин 7 7 7 21
Чанаккале 0 0 0 0
Маниса 0 0 0 0
Текирдаг 5 4 5 14
Конија 0 0 0 0
Ќутахија 0 0 0 0
Измир 0 0 0 0
Кохтла-Јарве 4 4 8
Вилјанди 4 3 3 10
Раквере 2 2 2 6
Марду 3 2 3 8
Силамае 4 3 3 10
Куресаре 4 4 4 12
Виру 2 2 2 6
Клуж-Напока 9 9 9 27
Констанца 6 5 5 16
Брашов 5 4 5 14
Плоешт 5 5 5 15
Браила 3 3 3 9
Галац 5 4 5 14
Талин 8 6 8 22
Орадеја 5 5 5 15
Бакау 4 4 4 12
Арад 5 4 4 13
Питешт 2 2 2 6
Салигорск 1 1 1 3
Сараево 9 9 9 27
Мостар 5 5 5 15
Травник 4 4 4 12
Градишка 4 4 4 12
Грачаница (Босна и Херцеговина) 2 2 2 6
Лукавац 1 1 1 3
Тешањ 3 2 3 8
Велика Кладуша 4 3 3 10
Сребреник (град) 3 2 2 7
Теслиќ 2 2 2 6
Градачац 3 3 3 9
Високо 5 5 5 15
Завидовиќи 2 2 2 6
Прњавор 3 3 3 9
Ливно 4 4 4 12
Лакташи 3 2 2 7
Калесија 1 1 1 3
Бугојно 2 2 2 6
Томиславград 2 2 2 6
Жепче 1 1 1 3
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Сремски Карловци 4 4 4 12
Кемпер 3 3 3 9
Чаковец 4 4 4 12
Игало 2 2 2 6
Требиње 6 6 6 18
Харманли 2 2 2 6
Крф (град) 4 4 4 12
Бистрица (Романија) 3 3 3 9
Дунаујварош 3 3 3 9
Сен Дизје 2 3 3 8
Дрокија 3 3 3 9
Елванген 3 3 3 9
Динкелсбил 3 3 3 9
Ван (град во Франција) 3 4 4 11
Умаг 4 4 4 12
Рума 4 4 4 12
Бор (град) 3 4 4 11
Ланестер 2 0 2 4
Вкупно
TheGreatMKD]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Јурмала 4 4 4 12
Тарту 8 8 8 24
Попрад 4 4 4 12
Опава 4 4 4 12
Јевер 4 4 4 12
Еслинген на Некар 3 3 3 9
Удине 4 4 4 12
Измаил 5 5 5 15
Јуденбург 3 3 3 9
Винер Нојштат 3 3 3 9
Фалтичени 4 4 4 12
Фелдкирх 3 3 3 9
Ескилстуна 3 3 3 9
Биргу 3 4 4 11
Еш на Алзет 3 3 3 9
Лавал (Мајен) 7 7 7 21
Динан (Белгија) 4 4 4 12
Псков 5 5 5 15
Жалец 2 3 3 8
Сежана 3 3 3 9
Радовљица 2 3 3 8
Кремница 4 4 4 12
Слоним 4 4 4 12
Витебск 5 5 5 15
Бабрујск 4 5 5 14
Маријамполе 4 4 4 12
Тракај 5 5 5 15
Бидгошч 7 7 7 21
Пиш 3 3 3 9
Ополе 6 6 6 18
Пори 5 5 5 15
Стара Пазова 2 3 3 8
Кањижа 3 3 3 9
Качарево 3 3 3 9
Картахена (Шпанија) 5 5 5 15
Остенде 4 4 4 12
Трани 3 3 3 9
Дутинхем 4 4 4 12
Порто 2 3 2 7
Вкупно
M4r51n]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Познањ 1 1 1 3
Амадора 2 1 1 4
Пирот 2 2 2 6
Јаш 1 2 2 5
Мост (град) 2 3 3 8
Лимасол 3 3 3 9
Утрехт 2 2 2 6
Батман (град) 0 0 0 0
Книн 4 4 4 12
Кладно 2 3 3 8
Тампере 3 2 2 7
Вкупно
Иван Ж]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Весп 2 3 3 8
Бусум 1 2 2 5
Росендал 1 2 2 5
Бреда 2 3 3 8
Зволе 2 3 3 8
Бајмар 1 0 1 2
Девентер 1 2 2 5
Алмело 1 1 1 3
Сен Труден 1 1 1 3
Хемскерк 2 2 2 6
Енсхеде 3 3 3 9
Албуфеира 2 2 2 6
Сетубал 2 2 2 6
Клагенфурт 3 3 3 9
Згожелец 2 2 2 6
Вкупно