Википедија:Уредувачки натпревари/Вулкани/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Сихоте Алин 2 2 4 нова статија
Карпински вулкан 2 3 5 нова статија
Креницински вулкан 2 3 5 нова статија
Енива 2 2 4 нова статија
Асо (вулкан) 3 3 6 нова статија
Асама 4 4 8 нова статија
Ол Доињо Ленгаи 6 6 12 нова статија
Вулкански комплекс Еѕиза 8 7 15 нова статија
Агунг 4 4 8 нова статија
Елгон 3 3 6 нова статија
Еми Куси 2 2 4 нова статија
Фернандина 2 2 4 нова статија
Окмок 3 3 6 нова статија
Мауна Лоа 9 9 18 подобрена статија
Лонгонот 4 4 8 нова статија
Ерџијес 2 3 5 нова статија
Колумбо (вулкан) 2 1 3 нова статија
Хенгил 1 1 2 нова статија
Марсили (вулкан) 2 2 4 нова статија
Невадо дел Руис 8 8 16 нова статија
Планина Апо 2 3 5 нова статија
Пинатубо 2 3 5 нова статија
Њамурагира 5 5 10 нова статија
Охос дел Саладо 3 3 6 нова статија
Тавеуни 2 3 5 нова статија
Набро 2 3 5 нова статија
Муса Али (вулкан) 2 3 5 нова статија
Бисоке 2 3 5 нова статија
Гахинга 1 1 2 нова статија
Мухабура 2 2 4 нова статија
Сабињо 1 2 3 нова статија
Карисимби 1 1 2 нова статија
Ла Гриле 2 2 4 нова статија
Картала 2 2 4 нова статија
Далол (вулкан) 2 2 4 нова статија
Гегамски Планини 2 2 4 нова статија
Порак 2 3 5 нова статија
Ара (планина) 2 2 4 нова статија
Сабалан 3 3 6 нова статија
Тефтан 4 4 8 нова статија
Монте Писис 3 3 6 нова статија
Невадо Трес Крусес 3 4 7 нова статија
Коропуна 3 3 6 нова статија
Паринакота 3 4 7 нова статија
Невадо Сахама 2 3 5 нова статија
Казбек 3 3 6 нова статија
Еребус (планина) 4 4 8 нова статија
Терор (вулкан) 1 1 2 нова статија
Попокатепетл (вулкан) 4 4 8 нова статија
Лавина купола 2 3 5 нова статија
Орисаба 5 5 10 нова статија
Кенија (планина) 4 4 8 нова статија
Питон де Неж 2 2 4 нова статија
Туриалба (вулкан) 3 3 6 нова статија
Ороси (вулкан) 1 1 2 нова статија
Пику (вулкан) 2 3 5 нова статија
Суфриер (Гваделуп) 1 2 3 нова статија
Иразу (вулкан) 3 3 6 нова статија
Мерапи 5 5 10 нова статија
Изалко (вулкан) 2 3 5 нова статија
Виљарика (вулкан) 4 4 8 нова статија
Невадо Трес Крусес Централ 1 2 3 нова статија
Ринкон де ла Вјеха 2 3 5 нова статија
Андезит 2 2 4 нова статија
Поас (вулкан) 3 3 6 нова статија
Мираваљес (вулкан) 2 2 4 нова статија
Риолит 1 2 3 нова статија
Тата Сабаја 1 1 2 нова статија
Келуд 5 5 10 нова статија
Кратерско езеро 2 2 4 нова статија
Килотоа 2 2 4 нова статија
Езеро на шампањското 1 2 3 нова статија
Сабанкаја 4 4 8 нова статија
Ампато 2 2 4 нова статија
Убинас 2 2 4 нова статија
Мисти 2 3 5 нова статија
Сара Сара 2 2 4 нова статија
Вулканска пепел 3 3 6 нова статија
Пирокластичен материјал 1 1 2 нова статија
Сакураџима 4 4 8 нова статија
Декадни вулкани 4 4 8 нова статија
Санторини (вулкан) 3 3 6 нова статија
Авачински (вулкан) 2 3 5 нова статија
Корјакски (вулкан) 2 3 5 нова статија
Унзен (вулкан) 3 4 7 нова статија
Пирокластични текови 3 4 7 нова статија
Тал (вулкан) 4 4 8 нова статија
Улавун 2 2 4 нова статија
Рејнир 2 2 4 нова статија
Магматска комора 2 2 4 нова статија
Трахит 1 1 2 нова статија
Вкупно