Википедија:Натпревар за научна фотографија 2021/Победници

Од Википедија — слободната енциклопедија
Logo for e-Science Photo Competition v2 mk.svg

Честитки за четирите наградени и најдобро оценети фотографии на „Натпреварот за научна фотографија 2021“!

На натпреваров се подигнати вкупно 126 слики и 1 видео од 21 поединечен учесник.

Ви ги претставуваме највисоко оценетите фотографии.

Најдобри оценети фотографии[уреди извор]

Следуваат најубавите односно најдобро оценетите фотографии според оценките на стручното жири. Првите четири слики се делата кои се наградени. Во прилог прикажани се и останатите фотографии кои влегле во 31те најдобро оценети фотографии подредени со оценката. Исто така, некои слики го делат своето место поради иста оценетост. Под описот на секоја фотографија е наведен нивниот автор — носител на наградата и корисничкото име со кое учествувал.

Слики добитници на наградите за најубава фотографија
Останати слики кои биле номинирани за наградите за најубава фотографија