Википедија:Кандидати за избрана статија/2021

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Вовед  · Почетен курс  · Помошна табела  · Превод на статија  · Вашата прва статија  · ЧПП  · Помош  · Начела и напатствија

Селска чешма (Village pump)  · Потребни статии  · Инкубатор  · Кандидати за избрана статија (Ревизија)  · ВикиПроекти  · Викисредби  · Facebook icon.svg Facebook  · Twitter.svg Twitter

Одржување  · Администратори  · Потреба од администраторско внимание  · Прашања за авторски права

Кратенки:
ВП:КИС

FA evaluation.svg Кандидати за избрани статии

# Статија Состојба Вкупно гласови За /Против /Воздржан  Седмица на објавување Објавена?
1 Свети Јосиф X mark.svgН Не е избрана 5 2/3/0 / /
2 Свети Јосиф Yes check.svgОк Избрана 5 5/0/0 #19 (3.5.21 - 9.5.21) Check mark.svg
3 Албанија Yes check.svgОк Избрана 4 4/0/0 #20 (10.5.21 - 16.5.21) Check mark.svg
4 Џорџ Орвел Yes check.svgОк Избрана 9 9/0/0 #21 (17.5.21 - 23.5.21) Check mark.svg

Поврзано[уреди извор]