Википедија:Кандидати за избрана статија/2014

Од Википедија — слободната енциклопедија
Кратенки:
ВП:КИС

FA evaluation.svg Кандидати за избрани статии

# Статија Состојба Вкупно гласови За /Против /Воздржан  Седмица на објавување Објавена?
1 Специјална теорија за релативноста Yes check.svgОк Избрана 5 5/0/0 #42 (13.10.14 - 19.10.14) Check mark.svg
2 Мува (соѕвездие) Yes check.svgОк Избрана 4 4/0/0 #44 (27.10.14 - 2.11.14) Check mark.svg
3 Пере Тошев Yes check.svgОк Избрана 3 3/0/0 #40 (29.9.14 - 5.10.14) Check mark.svg
4 Фабијан Канчелара Yes check.svgОк Избрана 5 5/0/0 #43 (20.9.14 - 26.10.14) Check mark.svg

Поврзано[уреди извор]