Википедија:Кандидати за избрана статија/2013

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Вовед  · Почетен курс  · Помошна табела  · Превод на статија  · Вашата прва статија  · ЧПП  · Помош  · Начела и напатствија

Селска чешма (Village pump)  · Потребни статии  · Инкубатор  · Кандидати за избрана статија (Ревизија)  · ВикиПроекти  · Викисредби  · Facebook icon.svg Facebook  · Twitter.svg Twitter

Одржување  · Администратори  · Потреба од администраторско внимание  · Прашања за авторски права

Кратенки:
ВП:КИС

FA evaluation.svg Кандидати за избрани статии

# Статија Состојба Вкупно гласови За /Против /Воздржан  Седмица на објавување Објавена?
1 Ацтечки јазик Yes check.svgОк Избрана 5 5/0/0 #4 (21.1.13 - 27.1.13) Check mark.svg
2 Владимир Комаров Yes check.svgОк Избрана 6 6/0/0 #5 (28.1.13 - 3.2.13) Check mark.svg
3 Географија на Македонија Yes check.svgОк Избрана 7 7/0/0 #6 (4.2.13 - 10.2.13) Check mark.svg
4 Дивље јагоде X mark.svgН Не е избрана 0 0/0/0 / /
5 Дивље јагоде X mark.svgН Не е избрана 0 0/0/0 / /
6 Генетика Yes check.svgОк Избрана 5 5/0/0 #19 (6.5.13 - 12.5.13) Check mark.svg
7 Хепатит А X mark.svgН Не е избрана 0 0/4/0 / /
8 СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп X mark.svgН Не е избрана 0 0/1/0 / /
9 Евровизија Yes check.svgОк Избрана 8 8/0/0 #33 (12.8.13 - 18.8.13) Check mark.svg
10 Италијанска култура Yes check.svgОк Избрана 6 6/0/0 #32 (5.8.13 - 11.8.13) Check mark.svg
11 Преселба на птиците Yes check.svgОк Избрана 6 6/0/0 #31 (29.7.13 - 4.8.13) Check mark.svg
12 Марк Кевендиш Yes check.svgОк Избрана 2 2/0/0 #30 (22.7.13 - 28.7.13) Check mark.svg
13 Европа Yes check.svgОк Избрана 2 2/0/0 / /
14 Тамерлан Yes check.svgОк Избрана 5 5/0/0 / /
15 Евгеника X mark.svgН Не е избрана 4 2/1/1 / /
16 Јосиф Сталин X mark.svgН Не е избрана 5 3/2/0 / /

Поврзано[уреди извор]