Википедија:Дозволи за објавување/Malesh

Од Википедија — слободната енциклопедија

Malesh[уреди извор]

Допис упатен до Malesh, веб-место: http://www.malesh-net.com

Nema problem decki vi davame dozvola da koristite se stovi treba od nasiot web dokolku ima izvor i linkovi koj ke votat do nasiot web sajt... vi stojam na raspolaganje i ze drugi matrerijali koi vi se potrebni.

Blagodaram na sorabotkata i sekoe dobro.

Pozdrav

Zoran Dvojakovski

Odgovoren urednik na www.malesh-net.com

070807663Original Message-----

From: Рашо Аврамовски [1] Sent: Saturday, April 18, 2009 5:09 PM To: maleshnet@gmail.com Subject: malesh-net: Барање за објавување


Ова е бараниот e-mail преку http://www.malesh-net.com/malesh-berovo/ од:

Рашо Аврамовски <ka5616-458@online.de>


Почитувани!Ние како уредници на македонската верзија на енциклопедијата Википедија (http://mk.wikipedia.org),

се ангажиравме за изработка на слободна енциклопедија достапна за сите. Затоа би сакале во нашата

енциклопедија да искористиме материјал и податоци од вашиот сајт

(http://www.malesh-net.com). На македонската википедија се подготвуваат повеќе проекти кои

ја третираат македонската историја и култура и проекти за сите населени места.

Материјалот би бил објавен под условите на GNU-овата лиценца за слободна документација

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Text_of_the_GNU_Free_Documentation_License).

Исто така ве повикуваме и Вас слободно да ги користите нашите текстови кои се во секојдневен постојан пораст.

Доколку ни дадете дозвола да го користиме Вашиот материјал како што горе наведено,

Вашиот сајт на нашите текстови ќе биде наведен како извор и до него ќе води соодветен линк.

Тоа може да доведе и до зголемување на рејтингот на вашиот сајт, бидејќи википедија е еден од

најпосетуваните веб портали во Македонија и нејзините статии најчесто се меѓу првите

погодоци на претражувачките сајтови како Google и Yahoo.


Со почит

Тимот на Википедија на македонски јазик


Internal Virus Database is out of date.

Checked by AVG - http://www.avg.com

Version: 8.0.169 / Virus Database: 270.6.6/1631 - Release Date: 24.08.2008 12:15