Википедија:Вики Клуб Охрид

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
ВикиПроект
„Вики Клуб“
Wiki Club Ohrid.svg
Glam Macedonia.svg
Wikipedia-logo.svg

Вики Клуб во Охрид започнува со својата работа на 15 декември 2017 година.

 • Термин: секоја среда од 13:30 до 14:30 часот
 • Место: ОО Црвен крст Охрид
 • Лица за контакт: NatasaNedanoska
 • Еднаш месечно ќе се доделуваат награди за најактивните членови.
 • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учесници[уреди извор]

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

Список[уреди извор]

 1. - Kalan Wiki (разговор) 09:22, 16 декември 2017 (CET)[одговори]
 2. - Fcb king (разговор) 09:24, 16 декември 2017 (CET)[одговори]
 3. - Wiki Pavel (разговор) 09:26, 16 декември 2017 (CET)[одговори]
 4. - TheAce1234 (разговор) 09:31, 16 декември 2017 (CET)[одговори]
 5. - Viksa Wiki (разговор) 09:34, 16 декември 2017 (CET)[одговори]
 6. - Wildwolf10 (разговор) 13:45, 16 февруари 2018 (CET)[одговори]
 7. - WRATHCHILD14 (разговор) 13:04, 23 февруари 2018 (CET)[одговори]
 8. - Kole23 (разговор) 13:05, 23 февруари 2018 (CET)[одговори]
 9. - MikiWikiCvetanoski (разговор) 11:26, 17 март 2018 (CET)[одговори]
 10. - DamjanI (разговор) 12:09, 17 март 2018 (CET)[одговори]
 11. - Coko Wiki (разговор) 11:27, 30 март 2018 (CEST)[одговори]
 12. - Boban brezani (разговор) 11:35, 30 март 2018 (CEST)[одговори]
 13. HristinaGoldenstate (разговор) 12:57, 28 октомври 2019 (CET)[одговори]
 14. - Veljan077 (разговор) 11:38, 30 март 2018 (CEST)[одговори]
 15. - PUBG KING (разговор) 10:58, 31 март 2018 (CEST)[одговори]
 16. - Nedanoski (разговор) 21:00, 7 септември 2018 (CEST)[одговори]
 17. - KiKaCHO (разговор) 12:59, 14 септември 2018 (CEST)[одговори]
 18. - Didq (разговор) 13:01, 14 септември 2018 (CEST)[одговори]
 19. - Kalan Wiki2 (разговор) 13:03, 14 септември 2018 (CEST)[одговори]
 20. - Tanaskoska10 (разговор) 13:06, 14 септември 2018 (CEST)[одговори]
 21. - LukaDolenc (разговор) 20:49, 3 мај 2019 (CEST)[одговори]
 22. - NPetar14 (разговор) 10:08, 4 мај 2019 (CEST)[одговори]
 23. - TreneskaE7 (разговор) 20:21, 7 мај 2019 (CEST)[одговори]
 24. Siljanoski040 (разговор) 13:52, 18 септември 2019 (CEST)[одговори]
 25. Lozanoski22 (разговор) 13:57, 18 септември 2019 (CEST)[одговори]
 26. Petunija23 (разговор) 14:02, 18 септември 2019 (CEST)[одговори]
 27. JannaTwelve (разговор) 13:50, 2 октомври 2019 (CEST)[одговори]
 28. Dragana7 (разговор) 13:56, 2 октомври 2019 (CEST)[одговори]
 29. Sj2514 (разговор) 14:00, 2 октомври 2019 (CEST)[одговори]
 30. Andrejtole (разговор) 14:01, 2 октомври 2019 (CEST)[одговори]
 31. Andejang (разговор) 14:11, 2 октомври 2019 (CEST)[одговори]
 32. SimonaWikiOhrid (разговор) 13:02, 28 октомври 2019 (CET)[одговори]
 33. StefiWikiMuzika (разговор) 13:07, 28 октомври 2019 (CET)[одговори]
 34. AndrejangWiki (разговор) 14:11, 30 октомври 2019 (CET)[одговори]
 35. Brzio (разговор) 13:52, 6 ноември 2019 (CET)[одговори]
 36. MartinWikiOhrid (разговор) 13:51, 13 ноември 2019 (CET)[одговори]
 37. Viksic (разговор) 13:59, 4 декември 2019 (CET)[одговори]
 38. SofiWiki008 (разговор) 12:43, 27 јануари 2020 (CET)[одговори]
 39. MajstorWiki17 (разговор)
 40. MacaShinikWikiOhrid (разговор) 13:00, 27 јануари 2020 (CET)[одговори]
 41. Marija2580 (разговор) 19:17, 9 февруари 2021 (CET)[одговори]