Википедија:Вики Клуб Демир Хисар

Од Википедија — слободната енциклопедија
ВикиПроект
„Вики Клуб“
Wiki Club Demir Hisar.svg
Glam Macedonia.svg
Wikipedia-logo-v2.svg

Вики Клуб во Демир Хисар започнува со својата работа на 24 септември 2021 година.

 • Термин: по договор со лицето за контакт
 • Место: СОУ „Крсте П. Мисирков“
 • Лице за контакт:
 • Неколку пати годишно ќе се доделуваат награди за најактивните членови.
 • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учесници[уреди извор]

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

Список[уреди извор]

 1. - Somebody10 (разговор) 10:24, 24 септември 2021 (CEST)Одговори[одговори]
 2. - Call me Meri (разговор) 10:28, 24 септември 2021 (CEST)Одговори[одговори]
 3. - Murasame404 (разговор) 10:31, 24 септември 2021 (CEST)Одговори[одговори]
 4. - A0rus3 (разговор) 10:34, 24 септември 2021 (CEST)Одговори[одговори]
 5. - AHF 1.9TDI (разговор) 10:36, 24 септември 2021 (CEST)Одговори[одговори]
 6. - Gjoko44 (разговор) 10:39, 24 септември 2021 (CEST)Одговори[одговори]
 7. - Ljuki77 (разговор) 10:45, 24 септември 2021 (CEST)Одговори[одговори]
 8. - VixiDecay
 9. - KochoP16
 10. - MiKi1.1ies