Википедија:Викикамп Брајчино 2017/Распоред

Од Википедија — слободната енциклопедија

Петок, 8 септември[уреди извор]

Време Активност
08:00 Поаѓање од Скопје
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30 Ручек
14:00
14:30 Сместување
15:00
15:30 Вовед и запознавање
16:00 Што е Википедија?
16:30 Уредување на Википедија
17:00
17:30 Викидоџо
18:00 Прошетка низ Брајчино
18:30
19:00 Вечера
19:30
20:00 Вечерни активности
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
00:00

Сабота, 9 септември[уреди извор]

Време Активност
08:00 Појадок
08:30
09:00 Работни групи: Истражување во Љубојно
09:30
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00 Ручек
14:30
15:00
15:30
16:00 Ризница
16:30
17:00 Подигање фотографии на Ризницата
17:30
18:00 Уредувачки маратон
18:30
19:00
19:30
20:00 Вечера
20:30
21:00 Вечерни активности
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
00:00

Недела, 10 септември[уреди извор]

Време Активност
08:00 Појадок
08:30
09:00 Работни групи: Истражување во Брајчино
09:30
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00 Подигање фотографии на Ризницата
12:30
13:00 Уредувачки маратон
13:30
14:00 Ручек
14:30
15:00 Затворање на кампот
15:30
16:00 Враќање во Скопје
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00