Википедија:ВикиПроект Филм/Учесници/Листа на членови

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Филм}} на вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членови[уреди извор]

Ова е листа по азбучен ред на Википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.

 1. Brainmachine (разговор придонеси)
 2. SmartM&M (разговор придонеси)
 3. DENAMAX (разговор придонеси)

Неактивни членови[уреди извор]

 1. INkubusse (разговор придонеси)
 2. Brest (разговор придонеси)
 3. Виктор Јованоски (разговор придонеси) Коментар  Од утре.
 4. Dav (разговор придонеси)
 5. delix (разговор придонеси)
 6. EfkoMKD (разговор придонеси)
 7. ESC (разговор придонеси)
 8. Igorpp (разговор придонеси)

Администратори-членови[уреди извор]

Од членовите што се запишани погоре, овие индивидуи се исто така администратори на македонската Википедија и може да бидат добро место за контакт ако имате проблеми и прашања. Администраторите кои се и на листата на активни членови (односно активно вклучените администратори) тука се запишани со задебелени букви.

 1. Brainmachine (разговор придонеси)
 2. Brest (разговор придонеси)
 3. INkubusse (разговор придонеси)
 4. Виктор Јованоски (разговор придонеси)