Википедија:Велоекспедиции 2017/Статистики

Од Википедија — слободната енциклопедија
ВикиПроект
„Велоекспедиции“
Кратенки:
ВП:ЕКСПЕДИЦИИ

Во текот на 2017 година биле планирани две велоекспедиции. Била реализирана една групна велоекспедиција, како и повеќе збирни посети на села и места низ Македонија:

  1. Ѓават-Кол; и
  2. збирни посети.

Учесници[уреди извор]

Број Експедиција Учесници
1. Ѓават-Кол Ehrlich91, Никола Насковски, Тони Ристов, Влатче Ристески и Дарко Блажески
2. збирни посети Ehrlich91

Статистика[уреди извор]

Податоците последен пат се обновени на 2 декември 2017 во 18:35 (CET).

Мерка Опис Експедиција Резултат
Создадени статии вкупен број на создадени статии на Википедија Ѓават-Кол 8
збирни посети 0
Вкупно 8
Значително подобрени статии вкупен број на значително подобрени постоечки статии на Википедија Ѓават-Кол 9
збирни посети 0
Вкупно 9
Подобрени статии вкупен број на подобрени постоечки статии на Википедија Ѓават-Кол 4
збирни посети 0
Вкупно 4
Подигнати фотографии вкупен број на подигнати фотографии на Ризницата Ѓават-Кол 82
збирни посети 0
Вкупно 82
Искористеност на фотографии учество на бројот на подигнати фотографии искористени во статии во однос на вкупниот број на подигнати фотографии Ѓават-Кол 96,34%
збирни посети 0%
Вкупно 96,34%
Вклученост на заедницата вкупен број на различни учесници во експедициите Вкупно 5

Поврзано[уреди извор]