Википедија:Брза викиобука 2021

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Лого на проектот „Брза викиобука“

Во текот на 2021 година е спроведувана брза викиобука, а времеследен преглед на обучените уредници со нивните придонеси е даден на оваа страница.

Преглед по месеци[уреди извор]

Јануари[уреди извор]

Бр. Корисник Статија
1. Mitchrichmond13

Февруари[уреди извор]

Бр. Корисник Статија
1. Професор 18+

Март[уреди извор]

Бр. Корисник Статија
1. Voislav Angelo
2. Negusch
3. Stojanovski04

Април[уреди извор]

Бр. Корисник Статија
1. Stojanovski04
 1. Природен парк Северен Литорал (Н)
 2. Природен парк Синтра-Каскаис (Н)
 3. Меѓународен природен парк Дуеро (Н)
 4. Природен парк Монтесињо (Н)
 5. Археолошки музеј (Теба) (Н)
 6. Дистомо (археолошки музеј) (Н)
 7. Свети Андреј (археолошки музеј) (Н)
 8. Археолошки музеј (Сирос) (Н)
 9. Дански знаковен јазик (Н)
 10. Данска филозофија (Н)
 11. Данска национална уметничка библиотека (Н)
 12. Гентофтско Езеро (Н)
 13. Гај Харшер (Н)
 14. Ан Ван Севенант (Н)
 15. Излет (филм) (Н)
 16. Национален природонаучен музеј (Софија) (П)
 17. Општински парк (град Луксембург) (П)
2. 44martin88

Мај[уреди извор]

Бр. Корисник Статија
1. Stojanovski04
2. Zarkozmijanac

Јуни[уреди извор]

Бр. Корисник Статија
1. ‎BiznisZeni2010
2. Darko gavro
3. naim.mk
4. Natasha Atanasova

Галерија[уреди извор]