Википедија:Брза викиобука 2018

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Лого на проектот „Брза викиобука“

Во текот на 2018 година е спроведувана брза викиобука, а времеследен преглед на обучените уредници со нивните придонеси е даден на оваа страница.

Преглед по месеци[уреди извор]

Септември[уреди извор]

Бр. Корисник Статија
1. GligorDinev
2. Fikjare
3. IvanTopko
4. Moni marketing
5. Sarenkovski
6. Ljupcosot
7. Bojtren
8. Aleksandar.Dimitrovski
9. Fotokopir zoki
10. Љубиша Владимиров

Октомври[уреди извор]

Бр. Корисник Статија
11. Ssofija
  1. Seavus (П)
12. IreDim
13. Beli84
14. Aleksandar.Dimitrovski
15. Fikjare
16. Eikjiiiiixvjvjdkdjfdkfjsd
17. Anche24
18. Dragica0307
19. Dare194 S

Ноември[уреди извор]

Бр. Корисник Статија
20. GorjanM
21. Eleana.citylife
22. Svrcho
23. Else.mk
24. Корисник:Dare194 S
25. Darko 2202
  1. Фотографски филм (Н)
  2. Лоза (П)
  3. Лозови насади во Скопско.jpg (прикачена слика на Заедничката Ризница)
26. Masterenggk
27. Сим1тања

Галерија[уреди извор]