Википедија:!Short articles

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  1. <a href="/wiki/Recent_Changes" class='internal' title ="Recent Changes">Recent Changes</a> (24 bytes)
  2. <a href="/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0" class='internal' title ="Македонија">Македонија</a> (191 bytes)
  3. <a href="/wiki/Main_Page" class='internal' title ="Main Page">Main Page</a> (4150 bytes)