Вардар (појаснување)

Од Википедија — слободната енциклопедија

Вардар е најголемата река во Република Македонија и важна река во Грција. Името исто така може да се однесува и на:

Спортски друштва[уреди | уреди извор]

Фудбалски клубови[уреди | уреди извор]

Друго[уреди | уреди извор]

Наука[уреди | уреди извор]