Брнишки Поток

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Брнички Поток се наоѓа на Селечка Планина и тече низ селото Брник во битолскиот дел на областа Мариово и се влива во Црна Река.