Бариќ (клисура)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Клисура Бариќ is located in Република Македонија
Клисура Бариќ
Клисура Бариќ
Клисура Бариќ (Република Македонија)

Клисура Бариќ е клисура во Република Македонија, со следниве географски координати: латитуда 41o 39' 58'', лонгитуда 20o 37' 02''.