Алби (издавачка куќа)

Од Википедија — слободната енциклопедија

Д.И.Д.П.П.У. Алби ДОО — македонска издавачка куќа од Скопје.

Организација и менаџмент[уреди | уреди извор]

Издавачката куќа „Алби“ е организирана како друштво со ограничена одговорност. Управител на друштвото е Александар Стефановски, а одговорен уредник е Билјана Ангелова.[1]

Изданија[уреди | уреди извор]

Наводи[уреди | уреди извор]

  1. Марк Твен, Том Соер. Скопје: Алби, 2014, стр. 253.