Ново Село

Од Википедија, слободната енциклопедија
Прејди на: содржини, барај

Во Република Македонија[уреди]

  1. Општина Ново Село, општина.
  2. Ново Село (Новоселско), седиште на општина Ново Село.
  3. Ново Село (Боговињско), село во Тетовско, општина Боговиње.
  4. Ново Село (Дебарца), село во Општина Дебарца
  5. Ново Село (Желинско), село во Тетовско, општина Желино.
  6. Ново Село (Кочанско), село во Општина Кочани.
  7. Ново Село (Струшко), село во Струшко.
  8. Ново Село (Полошко), село во Гостиварско, општина Врапчиште.
  9. Ново Село (Радовишко), село во Радовишко.
  10. Ново Село (Штипско), село во Штипско